Filming på skolen, og ut med Lyonjentene og Liv

Heei! :)

Gjett hvilke timer jeg hadde i dag da, dere. Fransk og matte og mer fransk, hadde dere vel ikke trodd? Yesda. Men i dag var faktisk en litt annen skoledag. Det kom nemlig et filmteam for å filme oss, til Fivai-markedsføring, tror jeg? Haha, det var litt gøy og litt flaut og litt skummelt. Først skulle vi leke "stolleken" (aner jeg en metaforisk "kjempe om plassene"?). Det var tolv stoler på over tretti personer, og null regler. Det vil si; gå hvordan du vil rundt stolrekkene, gjerne dytt folk litt rundt, lov til å sitte på fanget til hverandre (ekstrapoeng for mer enn 5!!), og ja, sitt ned når hun filmteamdamen klapper. Det var jo... spesielt, men ganske gøy. Etterpå skulle vi stå på rekke og gå mot kameraet og se i det før vi gikk på hver vår side av det, og deretter skulle vi gå og stå foran kameraet og si et ord om opplegget, hvorfor vi søkte etc. Til slutt ble noen intervjuet, og kameramannen filmet også litt i klassen vår. 

Etter skolen dro vi Lyonjentene sammen med seksjonlederen, Liv, til PastaBasta (?) og spiste. Var kjempehyggelig, og veldig god mat der.

Pappa kom også hit en tur i dag. Var koselig å se han igjen! Vi lette en stund etter en kafé, men siden klokken var over 18 var visst alt stengt. Vi fikk i hvert fall en gåtur, da. Jeg sendte med kofferten min hjem, så jeg slipper å drasse den med meg rundt på fredag da jeg skal hjem, siden jeg først skal på tacokveld med de andre forkursfolka hos Anette. Det blir kos! I morgen skal forresten jeg og de andre Lyonjentene til Augusta på middag, blir nok kjempekoselig det også! Liker at det skjer noe nesten hver dag, annet enn bare skole :) 

Vi har matteprøve i morgen, jeez, så nå må jeg øve til den. Klar for å stryyke. Neida, jeg skal stå. Skal.

Dere (tre/fire lesere, der hjemme) som leser bloggen min: kos dere masse de siste matteprøvefrie ferieukene deres!:)

4 kommentarer

Augusta

10.08.2011 kl.20:15

Liiiker!

Kusine Pernille :)

10.08.2011 kl.20:20

Lykke til på matteprøven imorgen:)

Lene

11.08.2011 kl.00:56

Lykke til! :- D

Nadia

11.08.2011 kl.19:11

Håper matteprøven gikk bra! :)

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits