To første ukene

Salut!

Har det fint  i Lyon også etter snart to uker. For noen dager siden kjøpte jeg meg rulleskøyter som noen andre av jentene på kullet alt hadde gjort, så i dag gikk Mari, Augusta og jeg en tur på rulleskøyter nede ved elven. Var skikkelig gøy, og det er jo så utrolig fint der! Det er forresten forstatt varmt her, man føler man er litt i syden, på ferie eller noe, utenom alle leksene og timene på skolen, da. Skolen går forresten greit. Skjønner noe i ca halvparten av fagene, men i SVT (biologi-ish) og Economie er jeg ganske lost. Det eneste jeg fikk med meg i økonomitimen var at det hadde noe med tyveri av sånne sykler man kan leie i byen - og det høres i grunn ikke særlig riktig ut det heller, at vi hadde en dobbelttime om det. 

I går var vi på Ikea da, finally! Var utrolig deilig å sove med en pute uten klumper i i natt! Og med ryddig rom, masse nye bokser, skåler, sengetøy, håndler og duftlys på rommet begynner det å bli litt mer hjemmekoselig på rommet mitt her.

Og siden det var Ida som ba meg blogge; vi får pudding til dessert hver dag, enten til lunsj, middag eller begge deler. Just sayin'. 

Jeg har fått vertsfamiliene mine, da! Den ene skal jeg til i helgen også, de virker veldig koselige ut i fra det lille jeg har pratet med dem. Den andre familien vet jeg ikke hvem er, men skal vel til de neste helg.

Ok, sykt dårlig bilde, men se hva vi har i parken!! Er masse kule dyr der, gleder meg til å dra dit en dag jeg har litt bedre tid. Fant ut jeg egentlig ikke hadde så mye mer bilder heller, kun av internatrommet og de jeg la ut sist av byen, da. Men nå må jeg gjøre lekser, à bientôt!

Én kommentar

Ida :)

15.09.2011 kl.21:02

ENDELIG <3 hihi jeg vil åå ha pudding!! :D jeg vil til deg søtaaa!! :D det begynner å bli kaldt heer, så da hadde det vært helt greit, men en avveksling!! :D

OG det er utrolig bra å høre at du trivees <3

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits