Utflukt

I dag var vi i en klatrepark med klassen og en annen second-klasse, i stedet for å ha vanlig skoledag! Første gangen jeg prøvde det, slik at man har på seg sånn klatresele og går gjennom en "hinderløype" høyt oppe i trærne. Jeg likte det veldig godt, syntes det var gøy :-) Etter det spiste vi (, ble mobbet av lærerne for at jeg hadde med meg så liten veske og fikk plass til maten oppe i den) og hadde ganske lenge fri

Etter skolen måtte jeg kjøpe skolesaker, og ei snill, fransk jente tilbød seg å vise meg den nærmeste butikken, var skikkelig koselig av henne! Hun viste meg samtidig turnhallen(!!!) som ikke er langt unna i det hele tatt. 5 minutter å gå. Jeg er så glad for at det er en turnhall her i Lyon også (hvis noen der hjemme lurer, så var det to haller, den ene på størrelse med den i Hamar, den andre bittelitt mindre). Så kan jeg dra for å se på da jeg savner turn. Det var bare noen små gutter som turnet der nå, men det er visst trening i morgen for jentene som turner der, så hvis jeg får tid skal jeg dra ned å se på.

Nå er det straks middag, og så étude - obligatorisk leksegjøring. Hittil i hvert fall er det egentlig helt greit å ha étude, siden da har man en fast tid man må gjøre leksene på, og da blir man mye mer effektiv og blir ferdig med det. Snakkes!

2 kommentarer

Rita

23.09.2011 kl.19:22

Så gøy at det var en turnhall rett ved da! Får håpe det er noen flinke jenter du kan se på da. Vi savner deg masse. Neste helg er det Cup 3 på Hamar, og alle jentene stiller. Flere med nye øvelser, så det blir spennende. Ser ut som at du koser deg i Frankrike, og regner med at det går bedre med språket for hver dag som går. Masse klemmer fra oss i turnhallen <3

Marie

24.09.2011 kl.16:12

Rita: Ja, veldig goy! De flinkeste turner visst paa onsdager, saa jeg skal se paa de en dag, haaper de er flinke jeg ogsaa! Men uansett saa er det jo turn da, hehe, sannsynligvis. Saa goy, masse lykke til, hils jentene og si det fra meg! Haaper det gaar bra for alle sammen! Eller, hvis det var denne helgen er det kanskje litt sent. Jeg har det veldig fint her nede, og merker at spraaket har blitt mye bedre allerede. Hils alle sammen fra meg, savner turnhallen og alle sammen paa Hamar, kommer helt klart innom rett for jul!

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits