Hos den andre vertsfamilien

Coucou! Nå er jeg hos den andre vertsfamilien min, og har hatt en helt super helg her. De bor i et stort hus litt utenfor sentrum, er liksom litt mer "på landet" her, men ikke det vi i Norge ville kalt landet. Huset er stort og gammelt, men en stor del av det er helt nyoppusset. Inkludert rommet jeg har fått mens jeg er her, med eget bad til!! Jeg husket til og med kameraet mitt denne helgen, hehe, så nå får jeg endelig lagt ut litt bilder igjen

Her er "rommet mitt".

..og dette ser jeg ut vinduet. Det er skikkelig fint, har en ganske bred vinduskarm jeg planlegger å sitte å lese bøker i og slikt senere. Og så er det hagen, da:

En frukt jeg ikke aner hva heter på norsk, men som smakte veldig godt og var rosa inni da den var moden.

Synes de har utrolig fint og koselig hus, og hele familien er utrolig koselige, jeg trives veldig godt her hittil i hvert fall!

 

de har også jordbærog tomater

og utrolig gode bringebær

kirsebær da det er rett sesong


plommer, tror jeg, med et lite forbehold grunnet språket


snart pærer


fersken?druer!!


3-4 forskjellige krydder og sånt. det jeg skjønte var sitronmelisse og laurbærblader

Hehe, dere skjønte kanskje at jeg ble litt fascinert av den hagen. Men det er i hvert fall utrolig koselig her, skal vise fler bilder senere. Dere får vel se bilder av vertsfamiliene etterhvert også, men jeg har ikke turt å spørre om å få legge det ut enda. Syntes det holdt å spørre om bildene av huset og hagen i første omgang.

Jeg har hatt en veldig bra helg, i hvert fall! Pratet masse fransk men samtidig fått slappet av skikkelig. Og så har jeg vært på kunstutstilling, der jeg faktisk likte flere av bildene, og på min første (tror jeg?) konsert med et orkester. Det var ganske kult! Litt langtekkelig, men var veldig godt å bare slappe av der også egentlig.

I dag fikk jeg sove så lenge jeg ville, siden jeg var så trøtt i går (hehe, flaut, men veldig snilt av dem, da!). Etter fransk frokost og lunsj (kan sikkert dedikere et helt innlegg til å fortelle om de franske måltidene senere, det er skikkelig annerledes enn i Norge), dro vi på en ganske lang sykkeltur! Det var skikkelig gøy, siden jeg fikk sett så mye nytt. Alt var utrolig fint, alle de trange stiene og åkrene her og slikt. Vi syklet til en park med en strand, så veldig fint ut der (nederste bildet)!

Det var i hvert fall en liten update. Angående det, så i går kveld da vi var ute og spiste is mellom kunstutstilligen og konserten så så jeg masse folk som stod et lite stykke borte, og jeg klarte å si "qu'est-ce que c'est going on der borte?" - greit språkforvirret. Nå skal vi spise middag, og så skal jeg tilbake til internatet, og forberede meg på en ny skoleuke som starter med matteprøve. Wish me luck! 

3 kommentarer

Katrine

25.09.2011 kl.22:09

Åh, det så utrolig fint ut!! Misunnelig jeg. Håper du får en fin skoleuke :) Savner deg og LYKKE TIL på matteprøven <3

Sabine

26.09.2011 kl.00:56

For et herlig sted vertsen din bor på, kjempekoselig!!:)

Thea

26.09.2011 kl.20:21

Herregud så koselig det ser ut!

Håper du koser deg masse!

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits