Parken og siden sist


Søte Julia utenfor parkporten


Under my umbrella-ella-ella ey-ey-ey. Haha ok, det begynte å regne i hvert fall. Fikk litt Norge-flashback. Hehe.
Irriterende med elefanter som ikke vil posere. Kunne ikke få den til å snu seg..Og slik er parken på en regnværsdag! Var mye kjøligere i dag enn tidligere, høsten begynner vel å komme også her.

Siden sist har jeg hatt to ganske vanlige skoleuker, (bortsett fra en morgen da brannalarmen gikk på internatet, etter på gikk strømmen og ei jente ble stuck i heisen - noe jeg og Anja også ble senere samme uke), og en helg hos den ene vertsfamilien. Vi dro til bestemoren og hele resten av slekten som bodde litt utenfor Lyon, halvannen time omtrent. Het noe på M, men jeg fikk det aldri helt med meg. Vi feiret tre bursdager tror jeg, men fikk ikke dét helt med meg heller. Og så spilte vi paintball, var ganske gøy! Nå skal jeg straks til den andre vertsfamilien, og jeg vet ikke helt hva vi skal i helgen. Hørte noe om enda mer bursdagsfeiringer, så mulig det blir det denne helgen også. 

Hvis noen ønsker seg noe veldig fra Lyon, så si ifra! Skal sende en pakke hjemover om ikke så lenge, med litt brev og slikt. Bare skriver det så dere kan ønske dere ting hvis det er noe spesielt! Og så er det ikke lenge til høstferien, da vi først skal til Paris alle vi norske jentene i seconde, og etterpå får jeg besøk av farmor, farfar og pappa. Gleder meg masse!

 

 

2 kommentarer

Nadia

07.10.2011 kl.23:57

Kjempefine bilder! Som vanlig. Hihi. :)

Ida :)

08.10.2011 kl.18:35

Ser koselig ut! :D hihi har fiksa skypen! så jeg må få seg deg snart <3

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits