home again

Hjemme fra Bulgaria, håret er heldigvis blondt igjen, og nøkkelen er kommet! Snart klar for Frankrike og skolestart.

Hadde en veldig koselig sydentur! Vi har for det meste solt oss og badet, jeg har fått lest noen lettleste krimbøker og hørst gjennom alle listene mine på spotify, og en dag var vi på spa. Deilig ferie! Krimbøkene skrevet av Harlan Coben er forresten helt klart favorittene, anbefales! Leste "Varsel om død" denne ferien, en utrolig spennende bok.

Haha, men dere skulle sett meg da jeg plutselig fant ut at jeg hadde grønt hår! Det så ut som et veldig mislykket forsøk på å slenge seg på dip-dye trenden. Det kan være kult det, altså, men anbefaler ikke grå-grønt. Det som hadde skjedd var at et par timer den ene dagen hadde de hatt i for mye av et eller annet metall de brukte å rense bassenget med, og såklart hadde jeg badet akkurat da. Siden håret mitt har blitt herjet litt med før, farget/bleket/stripet osv, så trekker det veldig lett til seg farger og andre ting. Så nå har jeg hatt grønt hår óg. Hotellet sponset frisørtime der nede til meg, men da ble håret mitt grått... Ikke egentlig noen forbedring. Perry her hjemme fikset det heldigvis i går, så nå er det blondt igjen, men mye kortere. Fikk tatt med en del hårprodukter også, så ble jo greit til slutt. 

Nå har jeg også fått nøkkelen til leiligheten i posten, så ting er egentlig helt klart til å dra til Frankrike igjen. Gleder meg! Har brukt litt av de siste dagene til å tenke på hvordan jeg vil innrede leiligheten osv, bladd gjennom litt interiørblogger og slikt. 

I dag sov jeg mens alle andre var på skolen (hehee), og shoppet så vidt. Det eneste jeg kjøpte var en genser og negler. Har gitt opp mine egne, biter dem ned. Nå skal jeg straks møte noen venner og dra og se på et friidrettsstevne. Blir kos. Vi snakkes! Håper dere har hatt en ok skolestart ? <3

æææ, bloggen finner ikke bildene? jeg har ikke tålmodigheten som trengs for blogging. bilder neste gang!

Én kommentar

f

23.08.2012 kl.21:06

bra du koser deg! :)

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits