Prochain arrêt: La France

Frankrike i morgen! Sommerferien har gått så utrolig fort, men er klar for start igjen. Tre måneder ferie er tross alt ganske lenge, og har glemt alt som heter skolearbeid i løpet av den.

Det meste av neste uke vil nok bli brukt til å fikse leiligheten - innrede, bestille abonnementer av diverse ting osv. Heldigvis skal pappa være med nedover og bære ikea-poser. Hehe, i hvert fall hjelpe til med leiligheten. Gleder meg veldig til å se hvordan den ender opp med å bli, skal bli så fint! Legger ut bilder her da den er ferdigfikset (haha, som om noen tror på det da jeg lover noe som helst på bloggen lenger!). Blogger i hvert fall mer da jeg får nett i Frankrike :-)

4 kommentarer

Maren Malvik

25.08.2012 kl.23:55

skal du ha leilighet for deg selv? :)

Tante AL

26.08.2012 kl.10:33

Dette blir en spennende høst! Så moro å flytte inn i egen leilighet, ordne og fikse det slik dere vil ha det. Kos dere med det! Håper du får lagt ut noen bilder og oppdatert oss etter hvert. Klem fra tante Anne Line

Marie

29.08.2012 kl.18:36

Maren Malvik: Nei, jeg bor sammen med Mari, ei annen på trinnet mitt :-) Alle på mitt trinn bor to og to, men det går an å bo alene også.

Mamma

30.08.2012 kl.20:49

Venter spent på bilder av leiligheten :-)

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits