Første skoleuke

Hei! Tar det viktigste først; gullfiskupdaten. Liv-og-Anna, den ene gullfisken vår (den ganske lite pene, den hvite med blått og rødt), døde etter to dager. Frisk, den oransje, er helt crazy, og Mari-og-Marie (gullfargede, haha) lever fortsatt den og. Så vi har i det minste 2 av 3 igjen, kunne ha vært verre. 

Første skoleuken har gått fint! Er noe helt annet å begynne i première enn det var i seconde. Deilig å skjønne hva som skjer i timene, og mye lettere å få litt kontakt med de i klassen enn det var da jeg kunne minimalt med fransk. Fremdeles merker jeg jo at fransken er en hindring, men det går fortsatt bedre og bedre! Jeg føler jeg har vært kjempeheldig med timeplanen. Det er litt fordelt på harde og mer chill dager, f. eks. slutter jeg kl 18 to dager, mens på onsdag har jeg bare tre timer og slutter kl 15, og fredager slutter jeg annenhver kl 15 og annenhver kl 11! Annenhver mandag begynner jeg klokken 10, og det blir også helt okei. Er fornøyd med ca halvparten av lærerne også, og klassen virker veldig koselig. Det er heldigvis ikke så mye lekser enda, men vi har sånn 6/7 bøker vi må lese så fort som mulig, så litt skolestress er det allerede allikevel.

Hvert år kommer det nye norske hit som begynner i førsteklasse, og denne helgen skal vi bruke på å bli litt bedre kjent med dem. Det blir gøy, jeg gleder meg! 

Én kommentar

Maren Malvik

07.09.2012 kl.23:11

vi gleder oss vi også! :D

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits