Goodnight from France

Hei! Alt er fortsatt fint i Lyon, håper det er det med dere og! Gullfiskene klarer seg og, forresten. Vi har egentlig hatt en veldig deilig uke skolemessig, med lite timer - og godt er det. Man blir sliten allikevel, skal fremdeles en del daglig tenking til for å skjønne og snakke fransk. Men de lærerne, ah, noe så håpløst. Mattelæreren møter ikke opp til timene, for så å gi oss en time lenger skole for å ta igjen timen, mens litteraturlæreren vår ber oss skrive noe vi så vidt vet hva er uten å forklare (til mandag), for så å si i dag at vi ikke skulle gjøre det allikevel(?). Haha, de er noe for seg selv. Ok for meg, da blir det en herlig frihelg!

Har jo lovt å få vist hele leiligheten min til dere også, men vi har enda ikke fått tatt fine bilder overalt enda. Men dere kan jo få se litt til, på det jeg har bilder av! Trives fortsatt kjempegodt her, og er fremdeles i det stadiet da jeg kan se meg rundt i stuen eller ut av vinduet, og ikke helt fatte hvor heldig jeg er.

stuen // trappen opp går til hemsen og mitt rom/bad, mens kjøkken + maris bad/rom er til høyre der // fine utsikten vår til en restaurant vi bare har råd til å se på

Nå skal jeg ta kvelden, og så er det fredag i morgen! Jeg har engelsk nesten hele dagen i morgen, og slutter klokken 13, så det er en veldig bra dag.

God natt og goood helg!

3 kommentarer

Hanne

13.09.2012 kl.22:03

Så koselig, fine bilder!

Maren Malvik

13.09.2012 kl.23:02

Vi har nok samme mattelærer.. han dukke ikke opp te oss heller, og har gitt oss alt for mange ekstratima. :(

Hanne Bakkerud

14.09.2012 kl.09:42

Å, så fint dere har fått det!!! :)

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits