Søndag

Halloo! Håper alle har hatt en super helg. Min har vært veldig bra, tror jeg elsker helg omtrent like mye som alle andre. Tiden går så utrolig fort om dagen, særlig denne uken. Nå er det jo snart jeg får besøk! Katrine og Marie, to av bestevenninnene mine fra Norge, kommer på besøk i starten av oktober. Og i slutten av samme måned kommer tante og pappa, og etter det har jeg to uker høstferie - og da skal jeg hjem! Gleder meg utrolig til alt sammen. Uansett hvor godt jeg trives her, så blir det alltid bra å komme hjem en tur igjen. Men det skjer faktisk noe hele tiden framover, elsker da det er sånn. 

Ellers så har jeg gått på lørdagsshopping for å handle kaffepresskanne - for så å dra på spinningtime, kommentert hvor bra blomstene vi så på veien hadde tatt seg ut i bokhyllen min, diskutert hvilke matvarer som er både sunne og økonomiske, og jeg vurderte en stund å be venninnene mine ta med vaskepulver hjemmefra til meg da de kommer hit... Haha, uff, når ble vi så voksne? Neida, vi har hatt det veldig gøy også, altså! 

I morgen skal vi løpe i parken i gymmen. Kunne vært veldig greit, bortsett fra at programmet vi har fått ser forferdelig slitsomt ut, og de franske stiller opp i jeans med joggebukse utenpå og converse i stedet for joggesko, og vi har en time litteratur rett etterpå = sitte en time etter gymmen og føle seg ekkel med en like svett klasse rundt seg. Digg. The french way's always the best way.

Har en plan om å prøve ut alle timene de har på treningssenteret i løpet av året, hittil ligger jeg godt an. Har vært på bodycombat (kampsport/dans/martial arts?-ting), spinning og bodybalance (yoga/pilates) denne uken. Likte alt godt på hver sin måte, så treningsmotivasjonen er fortatt på topp. Får nyte det så lenge det varer, høhø.

Forresten, så prøver jeg virkelig å holde bloggen oppdatert om dagen, men føler egentlig jeg bare skriver om det samme hele tiden (og overskriftene mine er like kreative hver søndag). Så hvis noen har noen spørsmål eller noe dere vil jeg skal blogge om, så er det bare å skrive!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits