På vei hjem!

Nå sitter jeg på flyplassen i Sveits, og kommer forhåpentligvis hjem i kveld/natt. Bare ikke flyet blir forsinket herfra skal det nok gå bra, men siden vi bare har tre kvarter på å bytte fly i København er det bare å krysse fingrene og håpe det ikke blir forsinket - da blir vi stuck i København. Det er i hvert fall internett her, så reisen er ikke så ille hittil! 

Åh, jeg har ferie! Har ikke tenkt noe særlig på det, spiste opp alle sjokoladene i kalenderen min den første uken, så kom litt ut av nedtellingen. De siste ukene har gått fantastisk fort, og det har vært akkurat passe mye å gjøre, både på skolen og utenom. Og så har det vært så gøy med cheerleadingen, jeg liker meg kjempegodt der! Er veldig greit å ha noe i hverdagen som ikke er på må-gjøre-listen, men er noe jeg kun gjør fordi jeg vil, og fordi jeg synes det er gøy. Så der skal jeg i hvert fall fortsette, og er jeg superheldig blir det kanskje en tur med laget i April også. Fingers crossed!

Jeg håper alle får en fin jul, nå er det jo så snart! Jeg har fortsatt ikke det minste julestemning, er ikke helt vant til at det ikke er kaldt og at man ikke har noen "avslutning" siste dag på skolen og slikt like før jul. Men det kommer vel da jeg kommer hjem, og hvis ikke så blir det uansett koselig med jul, det er jeg sikker på. 

GOD JUL <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

         ☮ ♥ ☮ ♥
hits