Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Norge

home again

22.08.2012 @ 18:24 i Norge 1 kommentar

Hjemme fra Bulgaria, håret er heldigvis blondt igjen, og nøkkelen er kommet! Snart klar for Frankrike og skolestart.

Hadde en veldig koselig sydentur! Vi har for det meste solt oss og badet, jeg har fått lest noen lettleste krimbøker og hørst gjennom alle listene mine på spotify, og en dag var vi på spa. Deilig ferie! Krimbøkene skrevet av Harlan Coben er forresten helt klart favorittene, anbefales! Leste "Varsel om død" denne ferien, en utrolig spennende bok.

Haha, men dere skulle sett meg da jeg plutselig fant ut at jeg hadde grønt hår! Det så ut som et veldig mislykket forsøk på å slenge seg på dip-dye trenden. Det kan være kult det, altså, men anbefaler ikke grå-grønt. Det som hadde skjedd var at et par timer den ene dagen hadde de hatt i for mye av et eller annet metall de brukte å rense bassenget med, og såklart hadde jeg badet akkurat da. Siden håret mitt har blitt herjet litt med før, farget/bleket/stripet osv, så trekker det veldig lett til seg farger og andre ting. Så nå har jeg hatt grønt hår óg. Hotellet sponset frisørtime der nede til meg, men da ble håret mitt grått... Ikke egentlig noen forbedring. Perry her hjemme fikset det heldigvis i går, så nå er det blondt igjen, men mye kortere. Fikk tatt med en del hårprodukter også, så ble jo greit til slutt. 

Nå har jeg også fått nøkkelen til leiligheten i posten, så ting er egentlig helt klart til å dra til Frankrike igjen. Gleder meg! Har brukt litt av de siste dagene til å tenke på hvordan jeg vil innrede leiligheten osv, bladd gjennom litt interiørblogger og slikt. 

I dag sov jeg mens alle andre var på skolen (hehee), og shoppet så vidt. Det eneste jeg kjøpte var en genser og negler. Har gitt opp mine egne, biter dem ned. Nå skal jeg straks møte noen venner og dra og se på et friidrettsstevne. Blir kos. Vi snakkes! Håper dere har hatt en ok skolestart ? <3

æææ, bloggen finner ikke bildene? jeg har ikke tålmodigheten som trengs for blogging. bilder neste gang!

Fastelaven

20.02.2012 @ 01:03 i Norge 0 kommentarer

Fastelaven = boller, og mamma lagde supergode boller og flettede kanelsnurrer i dag.

Nå skal jeg prøve å lese litt av den franske boken (L'Assommoir, Zola) jeg skal ha lest ut innen ferien før jeg skal sove. Hehe, 500 sider på fransk og jeg har brukt sånn ca tre uker på femti sider, wish me luck. Og dere, soundtracken til Grey's Anatomy anbefales hvis man liker søte, rolige sanger eller bare vil ha sovemusikk. Fant noen som hadde samlet de fra sesong 8 i en liste, så hør det på spotify her.

godnatt!

TURNKONKURRANSE

19.02.2012 @ 19:19 i Norge 1 kommentar

I dag har jeg vært i turnhallen og sett på hedmarks Cup 1. Alltid like gøy å se turnjentene igjen, og nå som det er så lenge mellom hver gang ser jeg så godt hvordan de forbedrer seg også. Gleder meg til å være med på en trening neste uke også. Planen i dag var egentlig bare å se på, men siden noen dommere hadde blitt syke, ble det til at jeg var dommer i dag. Da har jeg i hvert fall gjort noe fornuftig i ferien.Akkurat en uke igjen med ferie, og nå skal jeg se film og spise fastelavensboller med familien, før jeg fortsetter på Grey's Anatomy. Fant ut i går at jeg ikke har sett noe fra siste sesongen, så det passer perfekt til planene mine om å ha en superchill ferie uten å gjøre så mye.

godt nyttår på etterskudd!

14.01.2012 @ 11:05 i Norge 1 kommentar

Hehe, hei! En stund siden sist. Skal ikke skylde på at jeg har hatt så mye å gjøre siden sist heller, bloggen har bare ikke blitt prioritert (les: glemt). Og da man kommer på det er lenge siden man har blogget er det liksom så fælt skrive et innlegg, siden man føler det faktisk må være bra da man først begynner på igjen. Så man blogger ikke, og det blir bare lenger og lenger siden, og verre og verre å blogge igjen. Ond sirkel. (helt til man ikke har blogget på så lenge at det ikke er igjen noen lesere da - da virker det ikke så ille å starte igjen)

Men nå er det altså 2012, dere! Slutten av 2011 tilbringte jeg i Norge, sammen med familie og venner, og nå har allerede to uker gått siden jeg kom tilbake til Lyon igjen. Var så fint å komme til Norge igjen, og se igjen alle sammen! Selv om Norge var ti ganger så kaldt som jeg husket, enda det ikke var mer (/mindre?) enn ti minus. Det var ikke de snødekkete trærne det var verst å reise fra. 

Har ikke blitt noe flinkere til å huske kamera heller, så får legge ut de få bildene jeg har klart å få tatt. Søte venninner og søt lillesøster.

Denne helgen er jeg hos vertsen, og kom hit til ferdigfikset rom og -bad, så nå har jeg fått rainshowerdusj her som funker også! I går satt vi barnevakt hos barna til noen kolleger av moren (tror jeg), og det var faktisk skikkelig gøy. Vi spilte sånne kinesiske snurreting (som både jeg og vertssøsteren min var helt enige om at vi må ønske oss til neste jul, hehe) og hadde putekrig med barna. I dag reiser vi tilbake til Jura, der resten av familien deres bor, og blir der til i morgen. Skal prøve å ikke la det bli altfor lenge til jeg oppdaterer bloggen igjen!

Ha en fin helg!

Hadefest

03.09.2011 @ 16:50 i Norge 1 kommentar

I går hadde jeg "hade-fest" med venninnene mine. Hadde det kjempebra, jeg er så glad i dere, jenter!  

Av Heida, Hanne og Karoline fikk jeg en gave (brevpapir så jeg kan skrive brev til dem, aw) og verdens søteste kort med lovehearts!Nå stresser jeg litt med den siste pakkingen, og dagen går med til å si hade til folk og prøve å få pakket ferdig. Ååå, er så rart å tenke på at dette er den siste dagen jeg er hjemme før jul! Fra i morgen skjer det så mye nytt, alt blir nytt, og jeg gleder meg utrolig, tror det blir veldig spennende :-D Neste gang jeg blogger er jeg i Frankrike, wee.

Siden sist

22.08.2011 @ 21:55 i Norge 1 kommentar

Hanne, Heida. Fra café på fredag, var så koselig å se dem igjen!

Noen av de som var hos Augusta på fredag :-) Hadde en plan om å ta masse bilder, men glemte det litt... 

Har så mye å gjøre på trikken! Haha.

Lagde litt mer ordentlig middag i dag!


 
Og så spiste Augusta med oss i dag :)

.. og lånte kameraet!Haha :)

Håper det gikk bra på første skoledag forresten, til alle som hadde den i dag! Om to uker er jeg ferdig med første skoledag i Lyon også. Insane!

Middag hos Augusta

11.08.2011 @ 23:15 i Norge 2 kommentarer

......Jeg blogget, trykte på feil knapp, og alt ble borte! Så nå kommer alt igjen i kortversjon (Haha, egentlig burde dere være takknemmelige for det. Kan ikke si alt jeg skrev i stad var særlig spennende uansett.)

I hvert fall, som sagt var jeg og de andre jentene som skal begynne på videregående i Lyon (om 24 dager!!) hos Augusta i dag på middag. Var kjempekoselig, og hun er flink til å lage mat! I hvert fall noen som har sikret seg creds hos alle til vi skal velge roomates neste år (hehe, neida. joda.) Vi fikk i hvert fall kyllingfiléter fylt med pesto og soltørkede tomater, poteter til, og sjokolademousse til dessert, nam! 


Augusta, Josefine, Nora.

Jeg er skikkelig flink til å ta masse bilder av det jeg uansett ikke har tenkt til å blogge om. Som nå, så er disse to bildene over de eneste jeg husket å ta hos Augusta, mens jeg sitter her med kameraet fullt av bilder fra busstoppet. Et busstopp, kan ikke tenke meg noe særlig mindre spennende sted å ha bilder fra. 


Men åh, se på utsikten! Ok, egentlig er den mye finere enn det ser ut på bildet - man ser både byen og et fint vann. Holmenkollen, hjerte.


De nye norske secondene i Lyon ( minus meg og Josefine)!

Julie, Augusta

Nora


Mari, Julie, Julia, Nora, Anja.

Nå er det siste natten i denne leiligheten! Er ganske rart, jeg føler jeg bor her nå. (Lover vel bra for det neste året at jeg fort føler meg hjemme steder, med tanke på Lyon, vertsfamilie og internat). Så etter i skolen i dag måtte vi rydde og vaske her, for å slippe å stresse så i morgen tidlig. I morgen kveld reiser jeg hjem for helgen, og på søndag "flytter vi inn" i en ny leilighet, denne gangen på Grünerløkka. Er deilig å slippe å pendle de siste to ukene!

Kortversjonen ble ikke så kort allikevel. Godnatt og snart god helg ♥

Tusenfryd!

07.08.2011 @ 18:29 i Norge 3 kommentarer
Hadde det kjempefint på tusenfryd i går! Herlig vær og bra folk! :-) Etterpå gikk vi ut og spiste på Peppes, var veldig koselig. Bildene er tatt av Ingvild og Anna forresten, lånt fra facebook. 
I dag har det gått i matteeee... Ikke like gøy. Men det går litt greiere når man slipper å gjøre den alene. Augusta, Julie og Nora var hos Mari og meg, så vi var en del som gjorde den sammen. Blir nok flere leksedater fremover!
Stikkord:

Bonne nuit

06.08.2011 @ 00:46 i Norge 2 kommentarer

^ My new roommate. Bare for i natt da, men uansett. Tenkte jeg bare skulle legge ut et par bilder, siden Julie ladge (mesteparten av) en utrolig god middag i dag. Det var kjempesnilt av henne å fikse middag! :)

Kyllingfilét med bernaissaus, champignons, raspet potetgreie og salat. Fredagskos!

Har hatt en både koselig dag og en koselig kveld. Klar for Tusenfryd i morgen, håper bare jeg klarer å finne en trikk som går til Oslo S! Burde vel ikke være så vanskelig, eller?

Godnatt!

Kokosis

30.07.2011 @ 16:15 i Norge 2 kommentarer


Nam. Perfekt i sola. Nå må jeg pakke mer. Klarer ikke.

Fotoshoot del 2

30.07.2011 @ 10:26 i Norge 0 kommentarer

ottestadmitt

Jeg kan ikke å pakke, forresten. Hva skal jeg ha med til Osloooo?

Fotoshoot del 1

29.07.2011 @ 21:47 i Norge 1 kommentar

Hei dere. I dag dro jeg og Karoline ned til Åkersvika for å ta noen bilder og sole oss, Helene kom også ned etter hvert. Endte opp med solbrent hud og en knippe bilder. Skal vise dere noen av dem.Karolinemi og strandami - som forresten ikke er en strand ♥ Kommer til å savne begge!

Ah, og så funket det ikke laste opp fler bilder, da... Liker ikke blogg.no hele tiden. Resten kommer senere!

 

Vintage effect

29.07.2011 @ 00:23 i Norge 0 kommentarerDa man er så amatør med kamera og bilderedigering som jeg er, så er det morsomt å finne ut at mac'en har en vintage-effect knapp som redigerer bildene for deg. Tror det kan bli veldig fint på noen litt mer spennende bilder, i hvert fall. Om det blir fint vær i morgen tenkte jeg og Karoline å dra på stranden og ta litt bilder, kanskje Helene og Karoline B blir med også. Krysser fingrene for fint vær.

3 dager, jeg teller ned.Sweet November

23.07.2011 @ 18:54 i Norge 1 kommentar


På FEM klokka 21 i dag, går filmen Sweet November. Den skal jeg helt klart få med meg. Har sett den en gang før, og den anbefales veldig. Søt, romantisk jente/grine-film. Kan sammenlignes med A walk to remember, blant andre. Liker du den, liker du nok denne. Håper den er så fin som jeg husker den som.

Greit å få tankene på noe litt annet enn det som skjer på nyhetssendingene for en liten stund også, kanskje. Tror de fleste av oss har godt av det.

Hjemme igjen!

18.07.2011 @ 13:47 i Norge 0 kommentarer

Nå er jeg hjemme igjen etter to veldig fine uker i Sverige. Hadde det kjempegøy på festivalen, med Ida og masse bra konserter. Paramore og Dead by April var utrolig bra, Kesha og Bigbang og The Wombats og Her Bright Skies mye bedre enn forventet. På Pendulum og Far East Movement var det så bra stemning. Bob Hund og The Ark tror jeg faller under de jeg likte minst - men somallesvenskene kunne alle sangene til og var heelt med på. The Ark ga meg forferdelige mgp-assosiasjoner, og anbefales ikke akkurat. Men alt i alt hadde vi det kjempebra :)

Treningsleiren gikk også fint! Jentene har vært veldig flinke, og holdt ut til tross for en lang treningsleir med mellom fire og sju-og-en-halv timer trening hver eneste dag. Mange som har lært seg mye nytt, og tror de hadde det veldig bra. Rart å ikke skulle trene de mer nå, tror jeg kommer til å savne det veldig. Men får dra innom turnhallen en gang før jeg reiser, og prøve å holde meg oppdatert på hvordan det går med dem mens jeg er i Frankrike :) 

To uker igjen hjemme før forkurset nå. Har begynt så smått å trene på fransken igjen, pugge verb, se filmer med fransk tekst og oversette sanger. Stresser litt med å finne et sted å bo i Oslo også, siden vi fikk vite for to dager siden at vi ikke kunne bo i den leiligheten vi egenltig skulle allikevel. Er bare to uker til, stress! Håper det ordner seg, frister ikke særlig å dagpendle i en måned. 

Er elendig til å ta bilder. Ville ikke drasse rundt på kameraet mitt på festivalen, og legger ikke ut bilder av turnjentene uten tillatelse av foreldrene - noe jeg er altfor lat til å fikse. Haha, jeg skal prøve å bli litt flinkere med bildene, i hvert fall da jeg drar til Frankrike!

Snakkes/skrives/blogges!

London

26.06.2011 @ 15:44 i Norge 1 kommentar

Stevnet i helgen gikk bra. Løp på litt bedre enn forrige gang, 29.12 - og denne gangen hadde vi godkjent vind (fortsatt medvind, but still). 

Nå er det fullt kaos med pakking, siden jeg reiser til London i natt/morgen tidlig. Tar med kameraet, så kommer bilder da jeg kommer hjem. Goodbye, take care :-)

Veidekkelekene

24.06.2011 @ 14:40 i Norge 3 kommentarer

Om noen timer drar jeg på friidrettstevne i Lillehammer, skal løpe 200m i dag! Drar til London på mandag, og blir der til fredag, så blir nok ikke så mye blogging den neste uka. Skal oppdatere masse da jeg kommer hjem fra London, så vi blogges da :-)


Sommerplaner

23.06.2011 @ 13:10 i Norge 1 kommentar

Liker at det er så mye å se frem til nå :-)

Førstkommende mandag, 27. juni, reiser jeg til London med lillesøsteren min, tante og farmor. Tror det blir en veldig koselig tur, og jeg elsker parkene og shoppingen i London. Vi blir der til fredag.

Tirsdagen etter det, blir vel 5. juli, reiser jeg til Sverige med familien og Ida. Først skal vi til Karlskoga, der det er en festival som heter Putte i Parken. Band/artister som Paramore, Dead by April, Kesha, Far East Movement, Her Bright Skies, Veronica Maggio osv skal spille der, og gleder meg skikkelig til å se/høre dem, spesielt de første. 

Etter det reiser jeg videre i Sverige, til Eskilstuna på turnleir! Den er fra 9.-17. juli, tror jeg. Tror det blir veldig gøy, treningsleirene pleier alltid å være bra, og hallen er fantastisk fin :-) 

Etter det følger 2 uker med fri, som skal prioriteres til venner og familie, før forkurset og skolestart. Tror ferien kommer til å gå utrolig fort i år!

Forresten har jeg fått brev fra Fivai i dag, med info om forkurset og fellesreisen ned dit. Det begynner å nærme seg, og jeg er skikkelig spent! Fikk også et brev i går, fra Liv som begynner i première til høsten, hun og de andre på kullet hadde skrevet brev til oss som begynner til høsten. Utrolig koselig, og fint med all infoen, tusen takk! :-)

Tyrvinglekene

20.06.2011 @ 20:29 i Norge 0 kommentarer

Bare for å leke flink blogger og holde dere oppdatert, så var Tyrvinglekene supert. 200m gikk bedre enn forventet, forholdene var skikkelig bra, og jeg løp på 29.22. Synes det er helt greit til å være første gang jeg løper det, selv om det ikke er en kjempebra tid. Bra til å være meg. Skal løpe igjen på fredag, på Veidekkelekene i Lillehammer, så har i hvert fall en tid å prøve å slå nå. 100m derimot... gikk ganske dårlig. Til forskjell fra lørdag, var forholdene dårlige med småregn og motvind, beina var tunge og ting klaffet ikke så bra.

Koselig tur var det i hvert fall :-)Bare slenger med et bilde.

I dag har jeg vært i Elverum og trent turnjentene jeg vanligvis trener+noen fra Elverum, siden de hadde fellestrening. Er utrolig rart å bare ha igjen to treninger med aspirantene! Kommer til å savne skikkelig å trene dem, det er jeg sikker på. De er så utrolig søte alle sammen!!

 

The kite runner

14.06.2011 @ 14:40 i Norge 2 kommentarer

Eller Drageløperen, som den heter på norsk. 

Det var en veldig fin film. Litt fæl også, som de fleste andre fine filmer. Jeg har ikke lest boka, men tror jeg kommer til å gjøre det. Man får med seg så mye mer da, og bøker er nesten alltid bedre enn filmene blir. Her er kort hva den handler om, uten å avsløre for mye.

Filmen handler om Amir, som er en guttunge som bor i Kabul. Han er ganske rik, og hos ham og faren jobber Hassan og hans far som tjenere. Hassan er bestevennen til Amir, og stiller alltid opp for ham, uten unntak. Noe forferdelig skjer med Hassan, og Amir svikter ham. Amir og faren flytter etterhvert ut av landet, og den dårlige samvittigheten forfølger ham for alltid. Så kommer det en dag da Amir får vite hele sannheten, og en sjanse til å gjøre opp for seg...

Lest den/sett den?

Stikkord:

summer rain

06.06.2011 @ 20:56 i Norge 0 kommentarer

Nettopp hjemme fra hard trening (2 serier med 6x150m og trappehopping- kjenner jeg ikke har trent på en uke) i pøsende regnvær, lyn og torden. Nesten litt skummelt å trene da lynet slår ned like ved. Gjør den siste finishen på powerpointen nå, og begynner å bli klar til eksamen i morgen. Lykke til alle andre som også har eksamen i morgen!! 

 Follow my blog with Bloglovin

hits