Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: januar 2012

Val Thorens

24.01.2012 @ 08:09 i Frankrikehverdag 3 kommentarer

Denne helgen var jeg hos seksjonslederen vår Liv og familien hennes. Var en veldig koselig helg! Søndag dro vi til Val Thorens for å stå på ski. Var utrolig fint der, og jeg har heller aldri vært i noen veldig store skianlegg før, så det var kjempegøy. Har aldri vært noe skitalent, og har heller ikke stått siden i fjor, så jeg sluttet å telle etter den åttende gangen jeg falt, hehe. Freja og Laila fra premiere var også med, og det var en kjempefin dag!

Superfint, anbefales!

Nå er en ny skoleuke i gang, og jeg har skole fra halv ni til seks. Ha en fin dag! 

godt nyttår på etterskudd!

14.01.2012 @ 11:05 i Norge 1 kommentar

Hehe, hei! En stund siden sist. Skal ikke skylde på at jeg har hatt så mye å gjøre siden sist heller, bloggen har bare ikke blitt prioritert (les: glemt). Og da man kommer på det er lenge siden man har blogget er det liksom så fælt skrive et innlegg, siden man føler det faktisk må være bra da man først begynner på igjen. Så man blogger ikke, og det blir bare lenger og lenger siden, og verre og verre å blogge igjen. Ond sirkel. (helt til man ikke har blogget på så lenge at det ikke er igjen noen lesere da - da virker det ikke så ille å starte igjen)

Men nå er det altså 2012, dere! Slutten av 2011 tilbringte jeg i Norge, sammen med familie og venner, og nå har allerede to uker gått siden jeg kom tilbake til Lyon igjen. Var så fint å komme til Norge igjen, og se igjen alle sammen! Selv om Norge var ti ganger så kaldt som jeg husket, enda det ikke var mer (/mindre?) enn ti minus. Det var ikke de snødekkete trærne det var verst å reise fra. 

Har ikke blitt noe flinkere til å huske kamera heller, så får legge ut de få bildene jeg har klart å få tatt. Søte venninner og søt lillesøster.

Denne helgen er jeg hos vertsen, og kom hit til ferdigfikset rom og -bad, så nå har jeg fått rainshowerdusj her som funker også! I går satt vi barnevakt hos barna til noen kolleger av moren (tror jeg), og det var faktisk skikkelig gøy. Vi spilte sånne kinesiske snurreting (som både jeg og vertssøsteren min var helt enige om at vi må ønske oss til neste jul, hehe) og hadde putekrig med barna. I dag reiser vi tilbake til Jura, der resten av familien deres bor, og blir der til i morgen. Skal prøve å ikke la det bli altfor lenge til jeg oppdaterer bloggen igjen!

Ha en fin helg!

hits