Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: februar 2013

STRASBOURG

28.02.2013 @ 22:42 i Seksjonsreiser 0 kommentarer

Nå er jeg hjemme igjen fra årets første seksjonsreise, som gikk til Strasbourg. Jeg har hatt det utrolig fint, synes det var en veldig koselig tur!

Av obligatorisk felles program hadde vi blant annet en guidet byvandring, en tur til et slott like utenfor byen (utrolig kult, se bildene under) og ikke minst besøkte vi Europarådet og Europaparlamentet. Det siste likte jeg veldig godt, jeg lærte masse og ikke minst er det kult å ha vært der. Kommer kanskje tilbake en dag! Hehe. Besøket på Europarådet hjalp meg å huske godt hvorfor jeg lenge hadde en plan om å studere menneskerettigheter, dét er positivt. :-)

(slottet vi besøkte)

Jeg har ikke så mange bilder, men lånte disse to fra facebook (under og over), føler det under illustrerer bra hvordan vi er på tur:

(En del av norskseksjonen)

 

Jeg er så glad i norskseksjonen! De er så herlige alle sammen, Frankrike hadde virkelig ikke vært det samme uten. 

 

Nå har jeg en uke til å catche opp med familie og venner her i Norge, gjøre lekser og slappe av. Alt i alt en fin ferie, altså!

-> Strasbourg

23.02.2013 @ 10:00 i Frankrikehverdag 0 kommentarer

Har forhåndsinnstilt et innlegg, så nå sitter jeg sannsynligvis forhåpentligvis på toget til Strasbourg. Fikk kanksje ikke det aller beste inntrykket av vinter-seksjons-ferie etter at vi blandt annet var på flere byvandringer og en 8 timers lang (!!) sykkeltur i Bordeaux i fjor som var altfor kald og altfor lang, men jeg tror absolutt denne reisen kan bli bra! Vi skal blandt annet besøke Europaparlamentet, besøke et slott, og Strasbourg ser også ut som en koselig by. Har aldri vært der, men weheartit kommer med bilder som dette:

 
 

 

Vacances

22.02.2013 @ 08:00 i Frankrikehverdag 0 kommentarer

FERIEEE! Endelig har jeg også ferie :-D Tiden etter jul har gått utrolig fort helt fram til denne siste uken som har virket kjempelang. Nå er det i hvert fall fredag, og jeg har bare noen få timer engelsk før jeg har to ukers fri. I kveld skal Julies 18-års dag feires, det blir så kos, forteller dere om det senere. Så, i morgen tidlig, reiser vi på årets første reise med norskseksjonen her, denne gangen til Strasbourg. Noen som har vært der før? Jeg gleder meg veldig, alltid koselig med litt kvalitetstid med seksjonen, og programmet ser bra ut! Onsdag reiser jeg hjeem til Norge :-) Og det blir som alltid godt å se igjen familie og venner. <3


En liten del av norskseksjonen, på Korsika i 2012

Meg og min kjære lillesøster :)

 

Ha en fin helg alle sammen!

Les Misérables

20.02.2013 @ 08:00 i Frankrikehverdag 0 kommentarer

Her om dagen var vi på kino for å se filmen som er laget av musikalen Les Misérables. Den var fantastisk fin! Så utrolig trist, (hehe gjett hvem som gråt fra fem minutter inn i filmen helt til slutten) og så fin. Bra laget, flinke skuespiller, fin musikk, og ikke minst; en helt utrolig historie. Det var veldig fint å få sett den, Les misérables er en av de musikalene jeg alltid har hørt en del om uten å egentlig kjenne til selve historien. Har veldig lyst til å se musikalen i London også en gang!

Uansett om dere kjenner til musikalen fra før eller ikke, så anbefaler jeg dere å se denne filmen! Ha en fin dag :-)

Gratulerer med dagen, Julie!

19.02.2013 @ 22:11 i Frankrikehverdag 3 kommentarer

Fineste Julie har bursdag i dag! 18 år, gratulerer <3 

 

hits