Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: august 2012

Gullfisker

31.08.2012 @ 17:50 i Frankrikehverdag 1 kommentar

Ææ, se hva vi har kjøpt!! Innflytningsgave til oss selv eller noe, 3 søte gullfisker. Eller, en av dem er egentlig ganske stygg. Update til nå: Gullfiskene liker å spise luftbobler og plastikkplanten sin. Vi gir dem mat, altså. Og utenom det, så er de sykt lite fotogene, og flyktet fra kamera hver gang jeg skulle prøve å ta bilde av dem. Skal holde dere oppdatert, og prøve å ta vare på dem. Til alle som kjenner meg og blir litt bekymret, så kan dere ta det med ro, for Mari skal også huske å mate dem.

 

Fra venstre: Fisk 1, fisk 2, fisk 3, en av de kjære mammaene deres.

 

Ha en super helg!

Leilighet

31.08.2012 @ 11:31 i Frankrikehverdag 0 kommentarer

Heihei! Nå er jeg i Lyon, og den siste uken har blitt brukt til å fikse leiligheten. Vi har bestilt strøm, vann, internett og mobil, ryddet, vasket, malt og shoppet - og endelig begynner det meste å komme i orden. Pappa og faren til Mari (som jeg bor med) var med oss nedover for å hjelpe oss med leiligheten, så vi fikk gjort veldig mye mens de var her. Nå er det bare småting som mangler, og jeg er kjempefornøyd med sånn leiligheten har blitt! Skolen begynner ikke før på tirsdag, så det blir deilig med helg nå som leiligheten er fikset!

I hvert fall en liten sneakpeek på hvordan leiligheten har blitt! Så legger jeg ut flere bilder senere. Nå må jeg gå, vi skal ut å kjøpe gullfisk!

Prochain arrêt: La France

25.08.2012 @ 22:51 i Frankrikehverdag 4 kommentarer

Frankrike i morgen! Sommerferien har gått så utrolig fort, men er klar for start igjen. Tre måneder ferie er tross alt ganske lenge, og har glemt alt som heter skolearbeid i løpet av den.

Det meste av neste uke vil nok bli brukt til å fikse leiligheten - innrede, bestille abonnementer av diverse ting osv. Heldigvis skal pappa være med nedover og bære ikea-poser. Hehe, i hvert fall hjelpe til med leiligheten. Gleder meg veldig til å se hvordan den ender opp med å bli, skal bli så fint! Legger ut bilder her da den er ferdigfikset (haha, som om noen tror på det da jeg lover noe som helst på bloggen lenger!). Blogger i hvert fall mer da jeg får nett i Frankrike :-)

home again

22.08.2012 @ 18:24 i Norge 1 kommentar

Hjemme fra Bulgaria, håret er heldigvis blondt igjen, og nøkkelen er kommet! Snart klar for Frankrike og skolestart.

Hadde en veldig koselig sydentur! Vi har for det meste solt oss og badet, jeg har fått lest noen lettleste krimbøker og hørst gjennom alle listene mine på spotify, og en dag var vi på spa. Deilig ferie! Krimbøkene skrevet av Harlan Coben er forresten helt klart favorittene, anbefales! Leste "Varsel om død" denne ferien, en utrolig spennende bok.

Haha, men dere skulle sett meg da jeg plutselig fant ut at jeg hadde grønt hår! Det så ut som et veldig mislykket forsøk på å slenge seg på dip-dye trenden. Det kan være kult det, altså, men anbefaler ikke grå-grønt. Det som hadde skjedd var at et par timer den ene dagen hadde de hatt i for mye av et eller annet metall de brukte å rense bassenget med, og såklart hadde jeg badet akkurat da. Siden håret mitt har blitt herjet litt med før, farget/bleket/stripet osv, så trekker det veldig lett til seg farger og andre ting. Så nå har jeg hatt grønt hår óg. Hotellet sponset frisørtime der nede til meg, men da ble håret mitt grått... Ikke egentlig noen forbedring. Perry her hjemme fikset det heldigvis i går, så nå er det blondt igjen, men mye kortere. Fikk tatt med en del hårprodukter også, så ble jo greit til slutt. 

Nå har jeg også fått nøkkelen til leiligheten i posten, så ting er egentlig helt klart til å dra til Frankrike igjen. Gleder meg! Har brukt litt av de siste dagene til å tenke på hvordan jeg vil innrede leiligheten osv, bladd gjennom litt interiørblogger og slikt. 

I dag sov jeg mens alle andre var på skolen (hehee), og shoppet så vidt. Det eneste jeg kjøpte var en genser og negler. Har gitt opp mine egne, biter dem ned. Nå skal jeg straks møte noen venner og dra og se på et friidrettsstevne. Blir kos. Vi snakkes! Håper dere har hatt en ok skolestart ? <3

æææ, bloggen finner ikke bildene? jeg har ikke tålmodigheten som trengs for blogging. bilder neste gang!

Long time no see

04.08.2012 @ 10:53 i Frankrikehverdag 0 kommentarer

Nytt skoleår = ny blogging. Må prøve å få holdt litt liv i bloggen. Planen var jo å ha den gjennom de tre årene mine i Frankrike, for å ha den å se tilbake på senere. Nå er første året ferdig, Lyon og Frankrike er ikke noe nytt lenger, og internat-, vertsfamilie-, og skjønner-ikke-et-ord-i-timene-året er ferdig. Nå har jeg leilighet med Mari og vi har til og med fått nøklene i posten, so exited!! 

Jeg har hatt en veldig fin sommerferie hittil, med masse kos og en del jobbing. Har fortsatt igjen en måned, som jeg skal bruke på først å jobbe en uke til, så til Bulgaria for å få sommeren vi Norge ble snytt for i Norge i år! Den siste uken hjemme blir til øvelseskjøring og kvalitetstid bra folk før jeg drar til Lyon og innreder leiligheten og koser meg med en uke fri i Lyon før skolen starter igjen. Gleder meg til alt fremover, den følelsen er så deilig. Til og med til skolestart, for også i år blir det mye bra med den. Egen leilighet, ny klasse og linje, nye førsteklassinger å bli kjent med og ikke minst å se igjen de andre lyonjentene! Bare noen uker etter skolestart får jeg også besøk av noen venninner hjemmefra, det blir kos!

Håper alle har en veldig fin ferie 

hits