Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: oktober 2011

Koselig dag og Paris i morgen

22.10.2011 @ 22:21 i Frankrikehverdag 3 kommentarer

I dag hadde vi helt fri, så vi startet dagen med å ta metroen opp til Croix Rousse, som er et platå (heter det ikke det?) i byen, slik at man har utsikt til hele Lyon. Det var litt tåke i dag, men var uansett utrolig fint. Så spiste vi/drakk kaffe på en café like ved Operaen.

Etter det shoppet vi en stund, før vi dro til internatet, og etterpå ut for å spise.

Har hatt en veldig koselig dag! Nå er det kaanskje på tide å begynne å pakke, siden vi drar til Paris i morgen tidlig! :-D

dancingqueens

19.10.2011 @ 21:25 i Frankrikehverdag 2 kommentarer

I dag var vi på dans!

Kjempegøy! Og for the record så var vi sykt flinke, lærte koreografien med en gang, failet ikke i det hele tatt, alle ble spurt om autograf av de andre der, danseinstruktørene var sjokkert over talentet vårt, og talentspeiderne som var der ville alle booke oss til forestillinger og turnéer og slikt, men... Vi takket nei og forholdt oss kule som alltidHehe, pyramidebyggingen gikk ikke alltid heelt som planlagt..

 

Tirsdag

18.10.2011 @ 19:09 i Frankrikehverdag 3 kommentarerBildene over er fra noen dager siden da vi var på kjøpesenteret her for å kjøpe litt treningsklær. For i morgen skal vi prøve dans! Hiphop og street jazz, regner med jeg og fire andre av jentene skal begynne på det på onsdager. Wish me luck, jeg kan ikke å danse, heh.. Julie og Mari derimot er helt gangstah allerede da ^, så det blir nok ikke noe problem for dem.

Dagene går fort i Lyon, og nå er det bare 3 (!!) skoledager igjen før vi har høstferie! I morgen telles nesten ikke som en skoledag engang, siden Julie og jeg starter ikke før 10 og har bare to timer skole. Helt greit at lærerne er borte en gang i blant! Og på søndag drar vi til Paris!

Marie: "jeg takler ikke overskrifter helt, jeg"

09.10.2011 @ 20:36 i Blogg 0 kommentarer

(...Mari ble litt inspirert av kunstutstillingen i går, tror jeg. Kommer til unnsetning med kreative overskrifter og innledninger da jeg ikke vet hva jeg skal skrive og sånt, haha. Som takk blir det bare bilder av deg i innlegget. hjerte.)

"Hva skal jeg starte med å skrive på bloggen?" Mari: "Start med å si at du fikk en dramatisk melding fra Mari, som du ikke fikk siden du har nytt nummer!"

Så okei, helgen startet med at jeg ikke fikk en dramatisk melding fra Mari (siden jeg har mistet telefonen mi), om at vertsen hennes skulle bort i helgen. I hvert fall, så har hun vært med meg hos vertsen min i helgen.

På lørdag (etter å ha spist blodpudding, faktisk!!! Det var virkelig en av de tingene jeg var helt sikker på jeg aldri kom til å spise) dro vi på en modern art kunstutstilling som het Une terrible beauté est née. Det var helt sykt sært, var så mye spesielt der. Som dette her (trykk), blandt annet. Noen andre ting var litt kule også, som en vanngreie som minnet veldig om den ene Harry Potter-filmen, men for det meste var jeg litt haha whaat??? og ikke trodde det kunne bli mye særere, før det hele tiden kom merkeligere og merkeligere ting. Men litt kult å ha sett noe sånt også, da. På kvelden var vi på en koselig familiebursdag, men både Mari og jeg var sykt trøtte, så høydepunktet i helgen var nesten å sove lenge i dag, hehe. 

I dag var det ganske kaldt her, så det eneste vi har gjort er å slappe av, gjøre litt lekser, skyte litt med pil og bue og spise lasagne. 

Mari gjør lekser

Mari... smiler

Mari skyter med pil-og-bue!

Nå er vi tilbake på internatet og skal spise pasta og sånt sammen, alltid koselig å treffe igjen de andre på søndagskveldene.

Håper dere har hatt en fin helg!

Parken og siden sist

07.10.2011 @ 17:58 i Frankrikehverdag 2 kommentarer


Søte Julia utenfor parkporten


Under my umbrella-ella-ella ey-ey-ey. Haha ok, det begynte å regne i hvert fall. Fikk litt Norge-flashback. Hehe.
Irriterende med elefanter som ikke vil posere. Kunne ikke få den til å snu seg..Og slik er parken på en regnværsdag! Var mye kjøligere i dag enn tidligere, høsten begynner vel å komme også her.

Siden sist har jeg hatt to ganske vanlige skoleuker, (bortsett fra en morgen da brannalarmen gikk på internatet, etter på gikk strømmen og ei jente ble stuck i heisen - noe jeg og Anja også ble senere samme uke), og en helg hos den ene vertsfamilien. Vi dro til bestemoren og hele resten av slekten som bodde litt utenfor Lyon, halvannen time omtrent. Het noe på M, men jeg fikk det aldri helt med meg. Vi feiret tre bursdager tror jeg, men fikk ikke dét helt med meg heller. Og så spilte vi paintball, var ganske gøy! Nå skal jeg straks til den andre vertsfamilien, og jeg vet ikke helt hva vi skal i helgen. Hørte noe om enda mer bursdagsfeiringer, så mulig det blir det denne helgen også. 

Hvis noen ønsker seg noe veldig fra Lyon, så si ifra! Skal sende en pakke hjemover om ikke så lenge, med litt brev og slikt. Bare skriver det så dere kan ønske dere ting hvis det er noe spesielt! Og så er det ikke lenge til høstferien, da vi først skal til Paris alle vi norske jentene i seconde, og etterpå får jeg besøk av farmor, farfar og pappa. Gleder meg masse!

 

 

hits