Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: desember 2012

På vei hjem!

21.12.2012 @ 19:12 i Frankrikehverdag 0 kommentarer

Nå sitter jeg på flyplassen i Sveits, og kommer forhåpentligvis hjem i kveld/natt. Bare ikke flyet blir forsinket herfra skal det nok gå bra, men siden vi bare har tre kvarter på å bytte fly i København er det bare å krysse fingrene og håpe det ikke blir forsinket - da blir vi stuck i København. Det er i hvert fall internett her, så reisen er ikke så ille hittil! 

Åh, jeg har ferie! Har ikke tenkt noe særlig på det, spiste opp alle sjokoladene i kalenderen min den første uken, så kom litt ut av nedtellingen. De siste ukene har gått fantastisk fort, og det har vært akkurat passe mye å gjøre, både på skolen og utenom. Og så har det vært så gøy med cheerleadingen, jeg liker meg kjempegodt der! Er veldig greit å ha noe i hverdagen som ikke er på må-gjøre-listen, men er noe jeg kun gjør fordi jeg vil, og fordi jeg synes det er gøy. Så der skal jeg i hvert fall fortsette, og er jeg superheldig blir det kanskje en tur med laget i April også. Fingers crossed!

Jeg håper alle får en fin jul, nå er det jo så snart! Jeg har fortsatt ikke det minste julestemning, er ikke helt vant til at det ikke er kaldt og at man ikke har noen "avslutning" siste dag på skolen og slikt like før jul. Men det kommer vel da jeg kommer hjem, og hvis ikke så blir det uansett koselig med jul, det er jeg sikker på. 

GOD JUL <3

Cheerleader

16.12.2012 @ 20:58 i Frankrikehverdag 0 kommentarer

Hei! Jeg beklager, dere burde kunne forvente i det minste en post i måneden, men jeg glemte jeg hadde en blogg. 

Har fått igjen karakterene mine, som gikk bra, men har derimot hatt en fransk tentamen der jeg skrev en ca 6 sider lang analyse om hvorfor diktet handlet om krigen, for så å finne ut at det ikke gjorde det, ups. I gymmen har vi begynt med "akrosport", en slags balnding mellom dans, turn og pyramider/akrobatikk, veldig gøy!

Fant ut at det egentlig var veldig gøy å turne litt igjen, og å drive med noe sport, noe jeg ikke har gjort siden jeg kom til Frankrike. Så jeg fant en klubb, og nå har jeg begynt på cheerleading! Go Lyon Jaguars! Jeg liker det kjempegodt hittil, ble veldig positivt overrasket. Merker jeg hadde savnet veldig å turne, og med cheerleadingen får jeg både gjort det igjen i tillegg til å lære helt nye ting som pyramider og stunts og slikt. Så nå skal jeg bli cheerleader, haha!

Nå er det bare en knapp uke igjen før ferien, og jeg kommer hjem til Norge på fredag.❤ Gleder meg sånn! 

 

Håper dere også har det fint, og at dere har litt mer julestemning enn meg.

Ps: gullfiskene lever fortsatt

Ps2: gullfiskene søker hjem i ferien, ta kontakt franske folk som kan norsk og tilfeldigvis bor i lyon og i tillegg leser bloggen min!

 

hits