Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Annet

Hårfarging!

22.02.2012 @ 21:23 i Annet 0 kommentarer

Jeg og Karoline har farget håret til Marie (øverst) og stripet Helenes (nederst) i dag! Her ser dere resultatene.

 

Filmanbefaling - The Help

20.02.2012 @ 11:12 i Annet 0 kommentarer

Vi så The Help i går (Barnepiken på norsk) og det var en utrolig bra film! Den handler om raseskillet i Amerika på 60-tallet, og om hvordan de mørkhudete hushjelpene hadde det. Den er i hvert fall utrolig fin. Se traileren her

 

Kos med familie og venner

28.08.2011 @ 23:25 i Annet 0 kommentarer

Det var veldig koselig på familie-hade-selskapet i går! Glemte å ta noe særlig bilder, har flest bare av meg og Rikke, så legger ut ett.


Kommer til å savne alle sammen, og allerede før jeg har dratt gleder jeg meg til å komme hjem til jul. Gleder meg enda mer til å komme til frankrike såklart, da, og nå er det bare en uke til. En uke!!!  

Tremeningen min, Rikke, overnattet til i dag. Jeg har forresten lært meg å krølle hår!! Hehe, hvis noen lurte.


Fine tremeningen min!

I kveld var mange av venninnene mine her, og vi bare koste oss, pratet og så på Love Actually. Det var der jeg-gleder-meg-til-jul-følelsen kom inn. Og dere, ikke slemt ment eller noe..... men jeg tror ikke jeg burde legge ut noen av bildene jeg tok i dag, lol. Legger ut et gammelt i stedet!


Jentene som var her i dag, pluss Helene, minus Ida og Karoline. Jeg er glad i dere alle

Det er det som er best med å være hjemme en uke nå.

Får vært litt med familien og vennene mine før jeg reiser. Og etter å ha bodd alene, selv om det bare var en måned, så kjenner jeg det er skikkelig deilig å slippe å tenke på mat selv, at snille foreldre fikser nesten alt. I dag tidlig ble jeg vekket med at pappa hadde laget egg og bacon til frokost. Snille pappa!

Har forresten laget en ny header også. Ikke særlig proft lagd, men jaja, det funker. Om en uke sitter jeg på rommet mitt på internatet i Frankrike, kanskje og skriver et blogginnlegg fra første dagen i Lyon? Eller nei, sover, håper jeg. Men åh, jeg gleder meg skikkelig nå!

Bursdag til Karoline

27.08.2011 @ 13:38 i Annet 3 kommentarer

I går var jeg på en kjempekoselig bursdag hos Karoline. Grease som dresscode, var gøøy :)


Nå skal jeg bake kake og fikse meg, siden jeg skal ha "familieavslutning" her etterpå. Mange fra familien kommer hit, for å "si hade" før jeg reiser til Frankrike. En del får jeg sikkert sett mer i løpet av uken, da :) Ha en fin helg, dere!

Ferdig på forkurs!

27.08.2011 @ 11:36 i Annet 0 kommentarer

Her kommer masse bilder fra de siste dagene på forkurset! Sorry for dårlig kvalitet på ganske mange av bildene, jeg er altfor dårlig med kameraet mitt, og det var stygt lys på Egon. :-)


Forkursfolk ♥ Jeg kommer til å savne dere! 

Beste

14.08.2011 @ 10:39 i Annet 2 kommentarer

Heheeee dere er best, I say no more:

Love you!

(om det er noen som veeldig gjerne vil ha noen bilder slettet, så send meg en melding. men ikke mange leser bloggen min uansett, dessuten er dere så søte :) )

En veldig fin overraskelse

13.08.2011 @ 23:47 i Annet 3 kommentarer

Hei! I dag tidlig startet jeg dagen med en treningsøkt. Jeg jogger først en halvtimes tid, før jeg hadde intervalltrening i en bakke. Merker at formen ikke er heelt på topp, trodde nesten jeg skulle dø (neida). Eller i hvert fall ikke komme meg hjem igjen, men det gikk bra.

Senere på dagen var jeg bedt til Katrine og Marie. Siden jeg er hjemme nå noen få dager ville jeg jo få brukt de til å se i det minste noen av vennene mine her hjemme. 

Da jeg kom til dem ble jeg møtt av de beste jentene, som hopper fram fra en busk og overrasker meg. Var så utrolig koselig å se dem alle igjen♥ (minus Pernille, håper du koste deg der du var, snuppa.) 


Se så fint kort jeg fikk! Inne i det stod det blandt annet at de håper jeg får det fint i Frankrike og at de kommer til å savne meg, men kommer på besøk. Gleder meg!

Oreokake!!! ♥ Vennene mine er søte. Jeg kommer til å savne dere masse også!

Åh, jeg har tatt så utrolig mange bilder! Aner ikke hvem jeg skal legge ut, så tar det senere. Hva vil dere se først; de (forholdsvis) normale bildene, eller de useriøse """"superfine"""" bildene?

Tacokos med forkursfolk

13.08.2011 @ 01:44 i Annet 0 kommentarer

I dag var vi hos Anette (bilde nr. 3) på "tacokveld", en god del av oss som går på forkurset! Var så koselig, hadde det kjempebra! Tenker dere bare kan få se litt bilder, har ikke så mye å skrive. 

Slapper av på gresset mens vi venter på at flinke folk handler (myyye) taco og godteri!
Taco med søte folk som skal til Frankrike ♥

Nå er jeg hjemme for helgen! Merkelig å komme hjem, føler nesten jeg bor i Oslo nå, men samtidig veldig fint å få truffet familie og venner - er jo ikke så lenge før jeg drar fra dem helt til jul. Og så er det deilig med leksefri helg!! 

En av de tingene jeg kommer til å savne mest

31.07.2011 @ 10:44 i Annet 0 kommentarer

, utenom familien min og vennene mine, er turn og alle jentene som jeg pleide å trene.

Forresten, se så fint kjede og fine armbånd! Det er noen av de mange tingene jeg fikk av flere av snuppene jeg trente (jeg skrev "trener" først, rart å endre det) på turn. De er så flinke og søte alle sammen. Håper det går bra med dem alle framover, at de lærer masse nytt, fortsetter å synes det er gøy å turne og når målene sine. De er så herlige jenter, savner allerede å trene dem, og gleder meg til å komme innom hallen før jeg reiser til Frankrike - og deretter i juleferien.

Nå skal jeg pakke det siste, så reiser vi snart til Oslo!

Litt bilder fra London!

18.07.2011 @ 23:05 i Annet 0 kommentarer


Man ser røde busser og svarte, gammeldagse taxier overalt, og man vet man er i London. Liker det!

Første dagens "innkjøp", det meste fra Primarks (minus undertøyet). Sykt billig - elendig kvalitet på veskene. Den veksa er allerede ødelagt, men kan kanskje ikke forvente noe særlig mer når den koster 6 pund? Topshop var aller best.


Random sted i London, men det var så fint vær at jeg måtte knipse litt overalt.


En sånn vil jeg ha en dag. Man kan visst kjøpe de.Frappucinos makes me smile. One mocha frappucino, extra coffee and cream on top, please.

Se hvem jeg traff!!!!!!


Når jeg var på kino og så den nyeste Harry Potter filmen i dag, slo tanken "åh, han har jeg jo møtt!" meg da jeg så Daniel Radcliffe, helt til jeg kom på at jeg kun hadde møtt ham i voksversjon. Nedtur.
Han så litt fake ut - alle andre var så ekte! Og jada, føler meg som en tiåring som tar helt av på Madame Tussauds. Men hei, det er litt kult å ha bilder av det også. I fjor kom jeg hjem med kun tre uklare bilder, og angret på at jeg ikke hadde tatt fler.
Søte lillesøsteren min, Miley Cyrus og dame som tydeligvis veldig gjerne ville være med. 


Deilig, eller hva?


søt!!


Buckingham Palace.

Tar utrolig lang tid å legge ut bilder, siden det ikke fungerer å legge inn fler om gangen, jeg vet ikke hva jeg gjør feil. Var en veldig fin tur, i hvert fall! :)


2008/09-2010/11

23.06.2011 @ 12:45 i Annet 0 kommentarer

Ottestad ungdomsskole, 10B 2011. Beste klassen. 

Bare for å ha det her på bloggen.

all good things come to an end

22.06.2011 @ 22:10 i Annet 0 kommentarer

I dag hadde jeg den siste treningen med aspirantene, og etter det hadde noen av foreldrene til turnjentene fikset avslutning for meg på Dolly Dimples. Hadde det kjempefint i dag, selv om det også er trist å ikke skulle trene dem mer.

Mange av jentene hadde tegnet tegninger og lagd kort til meg, lagd hjemmelagde smykker, og i tillegg fikk jeg penger av jentene med foreldre jeg kan kjøpe noe fint for. Var så utrolig koselig! Skal helt klart ta med meg de tegningene å henge på veggen på rommet mitt i Frankrike!

Nå er en fantastisk tid som trener på Hamar turn for aspirantpartiet over, og det føles veldig rart. Heldigvis skal jeg være med på treningsleir i Eskilstuna i juli, så det hjelper jo litt, å vite at jeg ikke er helt ferdig som turntrener enda. Men de fleste aspirantene, som jeg har trent mest, skal ikke være med på treningsleir - så har hatt den siste treningen med dem nå. Kommer til å stikke innom turnhallen før jeg drar da, for å si hade en gang til. 

Og hvis noen av turnjentene eller foreldrene skulle lese bloggen min, så vil jeg bare si tusen takk for alt sammen! Har vært veldig lærerikt og gøy å trene dere jentene, og jeg kommer absolutt ikke til å glemme dere selv om jeg reiser bort. Stå på videre, så vet jeg at dere kan nå veldig langt! :):) Jeg skal holde meg oppdatert på hvordan det går med dere, og det er bare hyggelig om dere leser bloggen min (skal huske å gi ut adressen). 

:-)

Selv om det er utrolig trist å si hade, så gleder jeg meg mer og mer til forkurset nå. Har blitt så mange "goodbyes" og avslutninger i det siste, så blir bra å få startet opp med det nye jeg venter på.

filmkveld

15.06.2011 @ 23:16 i Annet 0 kommentarer

Liker bilder, og må jo ha masse minner i form av bilder å se tilbake på da jeg drar fra folk her, så jeg poster de bildene som nektet å la seg laste opp på mandag nå :-) Da vi var hos Ida og så Drageløperen!


Profilbilde, Ida!!

fine jentene!

Stikkord: filmkveld venner

16 år

12.06.2011 @ 20:44 i Annet 2 kommentarer

Hadde bursdag i går, 11. juni :) Nå er all bursdagsfeiring overstått, og det har vært veldig braa! Kost meg masse de siste to dagene med de beste folkene som finnes. Kan ikke annet enn å smile da, vel? :-) 


Beste jentene!

Har fått masse fint også! Penger, smykker, klær, diverse småting og kamera. Canon PowerShot G12, er på en måte blanding mellom speilrefleks og kompaktkamera - har ikke speilet, men tar bilder som er (i hvert fall tilsynelatende) like bra som et speilrefleks. I tillegg er det i perfekt størrelse, slik at jeg lett får det med i veksa, og kan gå med det rundt halsen uten å få betennelse i nakken. Veldig fiiint.

♥♥♥ 

 

 

bilder fra i går

08.06.2011 @ 21:03 i Annet 0 kommentarer

Linja kom tilbakee! (Egentlig, så var den aldri borte. Jeg hadde bare trykt på HTML på-knappen, og ikke skjønt at jeg måtte trykke der igjen for å få linja tilbake.. smart, Marie, veldig smart!) Bildene er fra i går. Kameraet setter på datoen, til og med feil dato, i sånne stygge røde tall. Vet ikke hvordan jeg får bort det heller...


Fra venstre, bilde 1: Pernille, Katrine, Hanne, Marie. 2: meg, Karoline. 3: Pernille, Katrine. 4: Hanne, Heida, Karoline. 5: Marie, Ida, Pernille, Karoline.

21. mai - pirates of the caribbean

30.05.2011 @ 21:58 i Annet 0 kommentarer

(Skrevet 21. mai)

Hei!
I går så jeg den nye Pirates of the caribbean filmen med Marie, Ida, Katrine, Pernille og Heida. Veldig koselig, og kult å se den i 3D. Jeg har ikke sett noe i 3D siden jeg var i legoland, og det er vel...seks år siden? Jeg vet ikke. Filmen var i hvert fall bra :-)

Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt som er et stort kaos. Jeg prøver å rydde, og få kastet, lagt bort eller gitt bort alt jeg ikke trenger fra nå og til august og heller ikke skal dra med meg til Frankrike.

Skal straks på stevne og løpe 100m. Wish me luck, det trenger jeg. Føler meg ikke heelt i toppform, har trent altfor lite den siste uka, og konsentrasjonen er heller ikke på topp om dagen, hehe. Tankene er liksom både her og "om noen måneder" på en gang. Er så spent og lurer på hvordan alt blir i Frankrike!

17. mai - det har vært en fin dag!

30.05.2011 @ 21:54 i Annet 0 kommentarer

Marie og Katrine, babes

 

Har vært en fin dag! Gikk i tog, spiste kaker hjemme med familien, var en liten tur på både barneskolen jeg selv gikk på og den de andre på skolen min gikk på, så på russetoget i byen (som jeg hadde litt for store forventninger til i år, tror jeg, men noe av det var jo kult) og spiste kebab etterpå. Følte oss passe dumme da det eneste stedet å sitte var en benk rett utenfor kebabsjappa der alle som kjørte gjennom byen kunne se hvor sunne vi var - og i tillegg ser man jo så bra ut mens man spiser kebab, hehe.

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, med Grey's Anatomy sesong 2 maraton. :-) Tar teksten på fransk, så kanskje noen ord kan feste seg etterhvert.

Meg og Katrine

hits